Velkommen til ScanPeople
Velkommen til ScanPeople! 
For at komme i gang med at blive en del af ScanPeople har du følgende muligheder:

Opret profil: Hvis du gerne vil oprette dig som ny kandidat til et job eller lægge dig ind i vores database til fremtidige match, skal du trykke på nedenstående blå knap "Ja tak - Jeg vil gerne oprette min profil". 

Følg venligst disse trin:
Guide til at oprette dig som kandidat hos ScanPeople:
1. Gennemgå alle punkter i rækkefølge i oprettelsen.
2. Når du er klar, tryk på SEND-knappen. Så bliver du oprettet i vores system med dine oplysninger.
Du vil modtage en bekræftelse på mail, så sørg for at tjekke både din indbakke og eventuel uønsket post.

Allerede oprettet som kandidat hos ScanPeople
Hvis du allerede har en profil hos os, skal du blot logge ind med dine login-oplysninger.
1. Tryk på "Vikarweb" for at få adgang til din profil og tast dine login oplysninger.
2. Du vil blive ført til din profilside, hvor du vil finde de oplysninger, du tidligere har indtastet.
Her kan du opdatere dine oplysninger, hvis nødvendigt, og udforske yderligere muligheder.
 
Tak fordi du har valgt ScanPeople. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine karrieremuligheder!

Læs mere om os på vores hjemmeside her.

Bemærk: Hvis du oplever problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte på vores hovednummer på tlf. 43 31 00 71 og evt. spørg efter Cheyenne (support/vikarteam)
 
Velkommen til ScanPeople KANDIDATWEB

Er du jobsøgende og gerne vil modtage jobtilbud, kan du oprette en profil her hos os. 

Har du allerede fundet en interessant stilling nedenfor, så tryk på stillingen og søg direkte.
 

13713 - Industrielektriker

ScanPeople søger Industrielektriker til virksomhed i Birkerød   Har du lyst til at arbejde med el-montage i avancerede industrimaskiner? Brænder du for at arbejde et sted med de nyeste teknologier inden for PLC, laser og fleksible solceller? Har du erfaring med eltavler?&n

Hydraulikmontor til JL Hydraulik & Industriservice

JL Hydraulik & Industriservice er i gang med en spændende udvikling. De mangler flere dygtige kollegaer til at supplere deres i forvejen fantastiske team. Som en del af serviceteamet, vil du som Hydraulikmontør være med til at sikre selskabets fortsatte vækst ved at levere den unikke service og kvalitet, som virksomheden leverer. Du vil arbejde delvist på værkstedet i Karlslunde og på landevejen ude hos kunderne i hele landet (primært Sjælland).

ScanPeople søger en Revisor til Addere Revision

Er du uddannet revisor med gåpåmod og fagligheden i orden? Søger du en arbejdsplads, der går op i både professionel udvikling og sociale arrangementer? Så bliv revisor hos Addere Revision i Køge og få det bedste af begge verdener!

ScanPeople søger dygtig montagemedarbejder til Danotherm Electric i Taastrup

På vegne af Danotherm søger ScanPeople en faglig stærk og dygtig montagemedarbejder med hænderne skruet godt på, der tager ansvar og tør tage beslutninger.

ScanPeople søger Produktionsassistent til mekanisk team hos Teledyne RESON A/S i Slangerup

Er du teknisk og mekanisk anlagt, lærenem og går du op i kvalitet? Skal du være den næste produktionsassistent hos Teledyne RESON i Slangerup?

ScanPeople søger Teknisk Sælger til Samson Reguleringsteknik (Jylland og Fyn)

Er du teknisk skarp, og har du lyst til at bringe dit sælger-gen til livs i en international virksomhed, der worldwide er kendt for reguleringssystemer af høj kvalitet? Så er jobbet hos Samson Reguleringsteknik garanteret noget for dig!

ScanPeople søger Technical Sales Supporter til GEMÜ i Ballerup

Vil du gerne arbejde i en international vækstende virksomhed med varierende opgaver? Har du en god teknisk erfaring, og vil du gerne bidrage med din viden i en teknisk support funktion?

Inter-Gastro søger en Servicetekniker (Jylland)

Vil du levere, montere og servicere udstyr til den gastronomiske industri i Jylland? Er du klar på nye udfordringer, hvor du bruger dit servicegen og faglige kunnen hver dag? Og vil du have en selvstændig hverdag med en stor portion medbestemmelse?

ScanPeople søger Lagermedarbejder til Teledyne RESON A/S i Slangerup

OM SCANPEOPLE Hos ScanPeople vil vi medvirke til bæredygtig udvikling, vækst og resultater gennem vores arbejde med mennesker. Vi assisterer virksomheder i Danmark og Norden med tilpassede løsninger inden for rekruttering, vikarassistance, search, interim management og outpla

ScanPeo ple søger flere CNC-Operatører til MAN Energys Solutions slibeafdeling

OM SCANPEOPLE Hos ScanPeople vil vi medvirke til bæredygtig udvikling, vækst og resultater gennem vores arbejde med mennesker. Vi assisterer virksomheder i Danmark og Norden med tilpassede løsninger inden for rekruttering, vikarassistance, search, interim management og outpla

ScanPeople søger flere CNC-Operatører (drej, fræs eller gnist) til MAN Energy Solutions

Vil du være med til at skabe bæredygtige løsninger inden for motorer til brug på skibe og i kraftværker globalt? Og kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed i vækst, hvor medarbejdernes trivsel er i fokus? Så har du muligheden her!

ScanPeople søger flere Montagemedarbejdere til MAN Energy Solutions

Vil du være med til at skabe bæredygtige løsninger inden for motorer til brug på skibe og i kraftværker globalt? Og kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed i vækst, hvor medarbejdernes trivsel er i fokus? Så har du muligheden her! Vi søger nu flere Montagemedarbejdere til MAN Energy Solutions lokation i København SV. Vi søger dig, som tidligere har erfaring med mekanisk montage eller dig som har forudsætningerne og lysten til det.

ScanPeople søger for Teledyne Reson A/S I Slangerup en økonomimedarbejder

Har du erfaring med debitorbogholderi, intercompany og andre finansopgaver? Trives du med en bred kontaktflade? Og motiveres du af et godt kollegaskab, sparring og samarbejde? Så er nedenstående stilling, måske lige noget for dig.

ScanPeople søger en Ingeniør inden for PLC programmering, regulering og automation til DISA Industries’ R&D-afdeling i Taastrup

Brænder du for at arbejde med PLC programmering, regulering og automation, så står DISA Industries’ og søger en ny medarbejder til deres R&D-afdeling i Taastrup.

ScanPeople søger på vegne af Q-Interline i Tølløse en Servicetekniker til 6 måneders vikariat

Til Q-Interline, som efter børsnotering, er på en spændende vækstrejse, søger vi nu en Servicetekniker, som vil være med til at yde en unik og kvalificeret service overfor eksisterende og nye kunder på globalt niveau.

ScanPeople søger en Financial Accountant til Brother Nordic i Ishøj

Vil du gerne arbejde i en international virksomhed med varierende opgaver? Er du struktureret, har en positiv tilgang og er skarp i regnskab og økonomi? Så er denne stilling som Financial Accountant måske noget for dig!

ScanPeople søger flere Rengøringsoperatører på nathold til Bavarian i Kvistgaard

Vi søger flere engagerede og pålidelige rengøringsoperatører, der er villig til at tage ansvar og udføre rengøringsopgaver af høj kvalitet i renrum til vores kunde i Kvistgaard.

Ljungdahl A/S søger en Teknisk sælger til Byggebranchen

Du har højst sandsynligt en håndværksmæssig uddannelse, som tømrer eller tilsvarende men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har projektsalgserfaring fra byggebranchen og kommer med en solid forståelse for projektsalget og indsigt i projektprocessens facetter og aktører